Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekhandel

De boekhandel is voor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv een belangrijke handelspartner. In Nederland en Vlaanderen doen wij zaken met alle grote boekhandelsketens en het grootste deel van onze reguliere fondsen is via hen verkrijgbaar. Naast onze reguliere uitgaven maken wij ook speciale uitgaven in opdracht van de boekhandel.

Samenwerken met onze uitgeverij

Doet u nog geen zaken met ons en bent u wel geïnteresseerd in een samenwerking, neemt u dan contact op met een van onze vertegenwoordigers of met verkoop binnendienst. Zij bespreken graag de mogelijkheden over levering van nieuwe titels en backlist-titels. Alle vragen over de commerciële condities betreffende de samenwerking, kunt u ook met hen bespreken.

Als u een vaste klant van ons wordt, dan krijgt u van ons een vast contactpersoon, zodat u met al uw vragen bij één iemand terechtkunt. Onze zes vertegenwoordigers vertegenwoordigen de fondsen van zowel Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum als Uitgeverij Terra Lannoo. Zij werken vanuit verschillende rayons. Om ervoor te zorgen dat in uw winkel de juiste voorraadposities staan van onze boeken, maken wij graag een afspraak met u. In overleg komen wij ook gericht langs voor de nieuwe aanbieding of om uw voorraden te controleren en waar nodig aan te vullen.

Dagelijkse klantenservice voor al uw vragen

Als u vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Zij kunnen u helpen met vragen over ons assortiment, verkoopprijzen, speciale acties, orders, retouren, leveringen en facturen.

U kunt veel informatie hierover ook terugvinden in CB Online, het informatie- en bestelsysteem van Centraal Boekhuis. Met vragen over een levering of uw factuur, kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Centraal Boekhuis in Culemborg.

Onze boeken kunt rechtstreeks bestellen via CB Online of via onze verkoop binnendienst. U kunt onze boeken ook bestellen via de tussenhandel, onder andere via het Centraal Depot. Voor de Vlaamse markt wordt onze uitgeverij vertegenwoordigd door Standaard Uitgeverij. U kunt onze boeken bestellen via Boekenbank of CB Online.

Leveringsvoorwaarden

Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Contactpersonen

Salesmanager

Hetje van Spronsen

hetje.vanspronsen@unieboekspectrum.nl

0615880895

Vertegenwoordigers

Rayon Noord- en Oost-Nederland

Niels Nijborg

niels.nijborg@unieboekspectrum.nl

06-52722858

 

Rayon Zuidwest-, Zuid- en Midden-Nederland

Esther van de Ven

Esther.vandeven@unieboekspectrum.nl

06-31000766

 

Verkoop binnendienst Amsterdam

Caroline Clasén

verkoop@unieboekspectrum.nl

Coby Kraaypoel

verkoop@unieboekspectrum.nl

Herman Jurgens

verkoop@unieboekspectrum.nl

 

Retail Vlaanderen

Salesmanager

Helga Scheerlinck

helga.scheerlinck@lannoo.be

+32 (0)51 42 42 34

 

Accountmanager boekhandel Vlaams-Brabant & Limburg

Ann Van Hulle

ann.vanhulle@lannoo.be

+32 497 42 27 92

 

Accountmanager West- en Oost-Vlaanderen

Bart Van Averbeke

bart.vanaverbeke@lannoo.be

+32 497 59 35 01