Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedrijven

Lekker in je luie stoel. In de trein. Op het strand. Op de bank. In de tuin. Van een goed boek kun je overal genieten. Jaarlijks kopen we met z'n allen tientallen miljoenen boeken om lekker te lezen, om ideeën op te doen, om uit te koken of uit voor te lezen. Een boek is goed voor uren, dagen, weken en soms zelfs jaren plezier en dat maakt het dan ook het perfecte geschenk. Als relatiegeschenk, maar zeker ook als premium bij uw eigen product.

Wij doen u graag een voorstel uit ons brede aanbod op het gebied van kinderboeken, ouderschapsboeken, psychologie, zwangerschapsboeken, kookboeken, tuinboeken, reisgidsen, geschiedenis, actualiteit, werk, management, woordenboeken en nog veel meer. Neemt u hiervoor contact op met Christel Melman. Naast onze boeken hebben wij meerdere databases met online content, zoals online woordenboeken van Prisma en de online encyclopedie van Winkler Prins. Wilt u een licentie op het gebruik van deze content binnen uw eigen website of applicatie? Neemt u dan contact op met verkoop binnendienst.

Een boek als relatiegeschenk

Ongetwijfeld bent u regelmatig op zoek naar waardevolle en originele geschenken waarmee u het belang van uw relatie met uw klant wilt benadrukken. Wij hebben onder andere naslagwerken, boeken over ouderschap, kookboeken, reisgidsen of landengidsen die zich er uitstekend voor lenen om cadeau te doen als relatiegeschenk. Wij bieden ook de mogelijkheid om speciale uitgaven te voorzien van uw bedrijfslogo en/of uw naam, zodat het echt uw eigen boek wordt.

Een boek als marketinginstrument

Staat u op het punt om een nieuw product te lanceren in de markt en bent u op zoek naar de ideale premium bij uw product, denk dan eens aan een boek of een boekproduct. Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv heeft ruime ervaring in deze markt en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neemt u dan contact op met Christel Melman. Zij bespreekt graag telefonisch met u de mogelijkheden of maakt indien gewenst graag een afspraak met u.

Leveringsvoorwaarden

Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Contactpersonen

Verkoop binnendienst

Herman Jurgens

verkoop@unieboekspectrum.nl

020-2364210

Accountcoördinator specials

Christel Melman

christel.melman@unieboekspectrum.nl

06-158 808 88