Flip van Doorn

Flip van Doorn (Zeist, 1967) is fietser, wandelaar en ontdekkingsreiziger in eigen land. Na eerst de hele wereld te hebben rondgereisd, legt hij zich sinds 2002 helemaal toe op Nederland als toeristische bestemming. Hij maakte tientallen reportages, wandel- en fietsroutes voor kranten als Trouw, het Algemeen Dagblad en de Standaard (B) en voor tijdschriften als Plus Magazine, FietsActief, De Kleine Aarde en Toeractief (ANWB). Met zijn vuistdikke gids Nederland – 1000 Plekken die je echt gezien moet hebben ontpopte hij zich als autoriteit op zijn vakgebied.

In 2011 lanceerde hij Fietsen Rond de Wereld in Nederland, een fietsroute in twee delen die heel Nederland omvat. De twee bijbehorende fietsgidsen, Noord & Zuid, leiden fietsers in 4000 kilometer langs Turkeye, Napels, de Sahara, Zurich, Californië en honderden andere onverwachte plekken in Nederland.

Flip van Doorn geeft lezingen over zijn boeken en organiseert wandel- en fietstochten in Nederland. Hij heeft een eigen website: http://www.flipvandoorn.nl/website/en is actief op Facebook en Twitter. Fietsen Rond de Wereld in Nederland heeft ook een eigen website: http://fietsenronddewereld.nl/website/

Verschenen van deze auteur

Fietsen rond de wereld in Nederland 1 Noord
156 pagina's
Prijs: €22.50
More >>

Fietsen rond de wereld in Nederland 2 Zuid
156 pagina's
Prijs: €22.50
More >>