Annemarie Postma

Annemarie Postma (1969) staat bekend om haar praktische, no nonsense benadering van het onderwerp spiritualiteit. Ze staat als ondernemende vrouw (met handicap) middenin het leven, maar is ook een ‘mystica van deze tijd’.

In heldere, directe en toegankelijke taal en met zelfspot laat Annemarie zien dat spiritualiteit geen 'zweverig gedoe' is, maar juist geworteld is in onze menselijkheid. In haar boeken rekent ze af met spiritualiteit als trendy lifestyle en marginale modegril, en reikt ze vanuit haar theosofische achtergrond dieper naar authentieke, doorleefde beschouwingen en inzichten en wat deze voor ons kunnen betekenen in de dagelijkse praktijk.

Bewustwording bereik je volgens Annemarie niet door je uit het gewone leven, in volledige stilte terug te trekken maar je juist op zijnsniveau te ontwikkelen en op goede voet te komen met de realiteit van het moment.

Annemarie: “Het gaat erom dat we onszelf leren kennen door ons leven eerlijk onder ogen te zien. Niet op een bergtop in Tibet maar gewoon in de hectiek en complexiteit van alledag. Er bestaat echt geen verlichting buiten ons dagelijks leven om. Spiritualiteit is volledig mens-zijn, in het echte leven, elke dag weer. Leuker, liefdevoller en wijzer worden we echt alleen maar door te struikelen en weer op te staan".

De boeken van Annemarie worden wereldwijd uitgeven.

Annemarie heeft een website en is te vinden op Facebook en Twitter.


 

 

Verschenen van deze auteur

De zweefteef en de hufter
144 pagina's
Prijs: €15.99
More >>

De zweefteef en de hufter
144 pagina's
Prijs: €11.99
More >>

Leven in acceptatie
192 pagina's
Prijs: €12.99
More >>

Ik hou van mij
160 pagina's
Prijs: €13.99
More >>