Retail

Naast de gespecialiseerde boekhandel, is ook de retail voor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv een belangrijke handelspartner. In Nederland en Vlaanderen doen wij veel zaken met retailers en een groot deel van ons reguliere fonds is via hen verkrijgbaar. Wij zoeken samenwerking met retailpartners die naast hun eigen productspecialiteit ook boeken willen verkopen. Onze reisgidsen worden bijvoorbeeld verkocht bij ANWB winkels en onze ouderschaps- en kinderboeken bij Prenatal. Intertoys verkoopt regelmatig kinderboeken van ons, maar ook grote supermarktketens zoals Albert Heijn verkopen veel van onze boeken.

Samenwerken met onze uitgeverij

Doet u nog geen zaken met ons en bent u wel geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact met ons op via onze verkoop binnendienst of Christel Melman. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u over levering van nieuwe titels, backlist titels of speciale uitgaven. We doen u graag een voorstel om het juiste assortiment samen te stellen op het gebied van kinderboeken, ouderschapsboeken, psychologie, zwangerschapsboeken, kookboeken, tuinboeken, reisgidsen, geschiedenis, actualiteit, werk, management, woordenboeken en nog veel meer. Neemt u voor speciale uitgaven contact op met Christel Melman zij helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen of het maken van een offerte.

Dagelijkse klantenservice voor al uw vragen

Als u vragen heeft kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Zij kunnen u helpen met vragen over ons assortiment, verkoopprijzen, speciale acties, orders, retouren, leveringen en facturen. Uw contactpersoon bij de verkoop binnendienst is Herman Jurgens.

Leveringsvoorwaarden

Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Overzicht met contactpersonen

Special Sales Manager
Hetje van Spronsen
Hetje.vanspronsen@unieboekspectrum.nl 

Accountcoördinator specials
Christel Melman
christel.melman@unieboekspectrum.nl 
06-158 808 88