Onderwijs

Een groot deel van de kinderboeken, naslagwerken, woordenboeken en non-fictie-uitgaven van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv worden gebruikt in het onderwijs. Leerlingen van alle generaties zijn opgegroeid met de Prisma pocketwoordenboeken, die uiteraard niet enkel meer als pocket, maar ook in digitale vorm worden aangeboden. Winkler Prins, voor velen bekend van de grote papieren encyclopedie van vroeger, of van de samenwerking met Microsoft onder de naam Encarta, biedt leerlingen en docenten een complete online kenniskit.

Taaltrainingen en woordenboeken van Prisma

Prisma heeft verschillende taaluitgaven die zeer geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs. Zo zijn er Prisma pocketwoordenboeken, maar ook handwoordenboeken en basiswoordenboeken zowel in boekvorm als online beschikbaar. Daarnaast biedt Prisma zowel beknopte als uitgebreide grammatica’s, praktische uitgaven over voorzetsels, spreekwoorden en synoniemen, spellinggidsen, taalcursussen en lesbrieven ter ondersteuning van de taallessen. Bekijk ons actuele productaanbod op www.prisma.nl.

Online encyclopedieën van Winkler Prins

Op veel scholen worden de Winkler Prins encyclopedieën, voorheen Encarta, ingezet in de les. Winkler Prins online is volledig webbased en daardoor inzetbaar via ELO en digitaal schoolbord.

• De Junior Winkler Prins online is geschikt voor het basisonderwijs en bevat korte teksten op een begrijpelijk taalniveau, veel afbeeldingen, video’s, animaties en een eenvoudige zoektechnologie, zodat ook de beginnende gebruiker er zelfstandig mee uit de voeten kan.

• De Studie Winkler Prins online is geschikt voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Het taalgebruik is helder, de artikelen zijn beperkt in lengte en de vormgeving is aantrekkelijk.

• De Grote Winkler Prins online is een zeer volledige en prachtig vormgegeven encyclopedie die geschikt is voor de tweede fase van het voortgezet onderwijs, het mbo en het hoger onderwijs.

Als u geïnteresseerd bent, kijkt u ook eens op www.winklerprins.com voor een proefabonnement.

De leukste kinderboeken

Informatie over hoe onze kinderboeken te gebruiken in de klas, vindt u op www.de-leukste-kinderboeken.nl/leerkrachten.

Offerte of docentenexemplaar aanvragen?

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, mailt u dan naar:

Prisma taalproducten                        info@prisma.nl

Winkler Prins online                          verkoop@winklerprins.com.

Docentenexemplaren                        verkoop@unieboekspectrum.nl o.v.v.titel, isbn, school en verzendadres.

Of bel via ons algemene nummer: +31 20 2364200.

Leveringsvoorwaarden

Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.