Foreign rights

RIGHTS GUIDES NEW TITLES  RECENT SALES

 

The Rights Department is a dedicated unit within Unieboek | Het Spectrum that actively promotes all our titles to foreign publishers. Should a publisher decide to purchase rights to a title, we will either provide him with information about print runs and cost, or suggest a royalty deal.

Further inquiries should be directed to Merith van de Hoek: foreignrights@unieboekspectrum.nl.
If you wish to set up an appointment at one of the book fairs, please contact her too.

***

De rechtenafdeling van Unieboek | Het Spectrum promoot onze titels actief door contact te onderhouden met buitenlandse uitgevers, zowel op internationale beurzen als daarbuiten. Zodra een buitenlandse uitgever besluit een van onze titels aan te kopen, kan deze uit meerdere opties kiezen. In het geval van een coproductie zullen wij informatie toezenden over een eventuele oplage en de daaraan verbonden kosten. De andere optie is een royalty-afspraak voor bepaalde tijd, waarbij de buitenlandse uitgeverij zelf verantwoordelijk is voor de eigen uitgave.

Voor het maken van een afspraak tijdens een van de beurzen of verdere informatie kunt u contact opnemen met Merith van de Hoek via foreignrights@unieboekspectrum.nl.