Foreign rights

The Rights Department is a dedicated unit within Unieboek | Het Spectrum that actively promotes all our titles to foreign publishers. Should a publisher decide to purchase rights to a title, we will either provide him with information about print runs and cost, or suggest a royalty deal.

Further inquiries should be directed to Mrs. Geri Brandjes:
geri@boek-pr.nl or phone: +31 20 615 3473

If you wish to set up an appointment at one of the book fairs, please contact her too.

For our most recent rights guide click here.

De rechtenafdeling van Unieboek | Het Spectrum is buitengewoon toegewijd en promoot onze titels actief door contact te onderhouden met buitenlandse uitgevers, zowel op internationale beurzen als daarbuiten.

Zodra een buitenlandse uitgever besluit een van onze titels aan te kopen, kan deze uit meerdere opties kiezen. In het geval van een coproductie zullen wij informatie toezenden over een eventuele oplage en de daaraan verbonden kosten. De andere optie is een royalty-afspraak voor bepaalde tijd, waarbij de buitenlandse uitgeverij zelf verantwoordelijk is voor de eigen uitgave.

Klik hier voor onze meest recente rechtengids. Voor het maken van een afspraak tijdens een van de beurzen of verdere informatie kunt u contact opnemen met Geri Brandjes via geri@boek-pr.nl of telefoonnummer: +31 20 615 3473