Boekhandel

De boekhandel is voor Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv een belangrijke handelspartner. In Nederland en Vlaanderen doen wij zaken met alle grote boekhandelsketens en het grootste deel van ons reguliere fonds is via hen verkrijgbaar. Naast onze reguliere uitgaven maken wij ook in opdracht van de boekhandel speciale uitgaven.

Samenwerken met onze uitgeverij

Doet u nog geen zaken met ons en bent u wel geïnteresseerd in samenwerking, neemt u dan contact op met één van onze vertegenwoordigers of met verkoop binnendienst. Zij bespreken graag de mogelijkheden over levering van nieuwe titels en backlist titels. Alle vragen over de commerciële condities betreffende de samenwerking, kunt u ook met hen bespreken.

Als u een vaste klant van ons wordt, dan krijgt u van ons een vast contactpersoon, zodat u met al uw vragen bij één iemand terecht kunt. Onze zes vertegenwoordigers vertegenwoordigen de fondsen van zowel Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum als Uitgeverij Terra Lannoo. Zij werken vanuit verschillende rayons. Om ervoor te zorgen dat in uw winkel de juiste voorraadposities staan van onze boeken, maken wij graag een afspraak met u. In overleg komen wij ook gericht langs voor de nieuwe aanbieding of om uw voorraden te controleren en waar nodig aan te vullen.

Dagelijkse klantenservice voor al uw vragen

Als u vragen heeft, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met onze verkoop binnendienst. Zij kunnen u helpen met vragen over ons assortiment, verkoopprijzen, speciale acties, orders, retouren, leveringen en facturen.

U kunt veel informatie hierover ook terugvinden in CB Online, het informatie- en bestelsysteem van Centraal Boekhuis. Met vragen over de levering of uw factuur, kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Centraal Boekhuis in Culemborg .

Onze boeken kunt rechtstreeks bestellen via CB Online of via onze verkoop binnendienst. U kunt onze boeken ook bestellen via de tussenhandel, onder andere via het Centraal Depot. Voor de Vlaamse markt wordt onze uitgeverij vertegenwoordigd door Standaard Uitgeverij. U kunt onze boeken bestellen via Boekenbank of CB Online.

Leveringsvoorwaarden

Onze levering geschiedt onder toepassing van de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum bv.

Overzicht met contactpersonen 

Manager Key Accounts & Specials
Hetje van Spronsen
Hetje.vanspronsen@unieboekspectrum.nl
06 - 158 808 95

Vertegenwoordigers
Rayon Noord en Oost Nederland
Niels Nijborg
niels.nijborg@unieboekspectrum.nl
06 - 527 228 58

Rayon Zuidwest, Zuid en Midden Nederland
Kirsten van Romondt
kirsten.vanromondt@unieboekspectrum.nl 
06 - 310 007 66

Verkoop binnendienst Amsterdam
Caroline Clasén
verkoop@unieboekspectrum.nl 
020-2364207

Coby Kraaypoel
verkoop@unieboekspectrum.nl 
020-2364205

Herman Jurgens
verkoop@unieboekspectrum.nl
020-2364206Retail Vlaanderen

Sales Manager
Helga Scheerlinck
Helga Scheerlinck 
+32 (0)51 42 42 34

Account manager boekhandel
Midden-Vlaanderen en Antwerpen
Goel Lauwers
Goel Lauwers 
+32 496 59 87 57

Account manager boekhandel Vlaams-Brabant & Limburg
Ann Van Hulle
Ann Van Hulle 
+32 497 42 27 92

Account manager West- en Oost-Vlaanderen
Bart Van Averbeke
Bart Van Averbeke 
+32 497 59 35 01

Key account manager buitenboekhandel
Dirk Meulemans
Dirk Meulemans 
+32 496 59 87 64

Verkoop binnendienst België
Dirk Meulemans
Bestellingen 
+32 51 42 42 72