Nieuws

De leukste kinderboeken voor de Kinderboekenweek

De leukste kinderboeken voor de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is begonnen. Woensdag 7 tot en met zondag 18 oktober 2015 staat volledig in het teken van het thema 'Raar maar waar'.

Wij hebben de leukste kinderboeken voor je op een rijtje gezet:

Lees verder 
Dummie de mummie-fandag

Dummie de mummie-fandag

Maashi! Is ghelemaal ghrote nieuws! Nieuwe boek van mij is in winkels! Die gheet: Dummie de mummie en de drums van Massoeba. Natuurlijk Tosca en ik ghaat weer feestje vieren met ghrote fans van mij. En is ghelemaal leuk!

Deze jaartje wij doen twee feestjes! Is met nieuwe boek en ghandtekeningen en is ook leuke trommelman daar, die doet ghratis: bodypercussie-workshop. Ik snap niks van, maar is gheel leuk. En jij moet eigen trommel meenemen, want jij moet gherrie maken met Tosca. Gheb jij niet trommel? Is niet erg ghelemaal niet, want dan jij neemt andere gherrieding mee. Deksel van pan, of bel van koe, of maakt niet uit. Als maar is lawaai. Doe jij?

Kom jij ook?

 

Lees verder 
Kidsweek Tipt

Kidsweek Tipt

Kidsweek heeft leukste kinderboeken voor je geselecteerd. Koop nu een van deze boeken en krijg er 3x gratis Kidsweek bij. Deze actie loopt tot en met 31 december 2015. De boeken zijn verkijgbaar bij de boekhandel.

Lees verder 
Dummie de mummie in Arnhem (1 t/m 3 oktober)

Dummie de mummie in Arnhem (1 t/m 3 oktober)

Winkelcentrum Kronenburg staat 1, 2 en 3 oktober in het teken van Dummie de mummie.

Op 1 oktober geeft Tosca Menten een gratis optreden en op 2 oktober verzorgt Bibliotheek Arnhem voorleessessies. Op 3 oktober komt Tosca Menten nog een keer terug voor een meet & greet en het signeren van boeken. Dagelijks is er vanaf 11:00 de mogelijkheid om een selfie te maken met Dummie de mummie, waarbij je de foto gelijk mee krijgt.

Lees verder