Nieuws

YALFEST 2016 - het programma

YALFEST 2016 - het programma

24 april is de eerste editie van YALFEST. (Young Adults Literature Fest). De hele dag staat in het teken van boeken! Je kunt workshops volgen, er worden interviews gegeven en je kunt op de foto met alle auteurs. Kom dus allen 24 april naar de Winkel van Sinkel in Utrecht.

 

Lees verder 
De Snoepfabriek wedstrijd

De Snoepfabriek wedstrijd

Snoepen tot je er misselijk van wordt?
Nee!
Raar maar waar, het gaat om wetenschap en techniek.Het gaat om het bedenken van een eigen snoepfabriek. Of om het ontwerpen van je eigen snoepje!

Lees verder 
De leukste kinderboeken voor de Kinderboekenweek

De leukste kinderboeken voor de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek is begonnen. Woensdag 7 tot en met zondag 18 oktober 2015 staat volledig in het teken van het thema 'Raar maar waar'.

Wij hebben de leukste kinderboeken voor je op een rijtje gezet:

Lees verder 
Dummie de mummie-fandag

Dummie de mummie-fandag

Maashi! Is ghelemaal ghrote nieuws! Nieuwe boek van mij is in winkels! Die gheet: Dummie de mummie en de drums van Massoeba. Natuurlijk Tosca en ik ghaat weer feestje vieren met ghrote fans van mij. En is ghelemaal leuk!

Deze jaartje wij doen twee feestjes! Is met nieuwe boek en ghandtekeningen en is ook leuke trommelman daar, die doet ghratis: bodypercussie-workshop. Ik snap niks van, maar is gheel leuk. En jij moet eigen trommel meenemen, want jij moet gherrie maken met Tosca. Gheb jij niet trommel? Is niet erg ghelemaal niet, want dan jij neemt andere gherrieding mee. Deksel van pan, of bel van koe, of maakt niet uit. Als maar is lawaai. Doe jij?

Kom jij ook?

 

Lees verder