Nieuws

Down to Earth - fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma gepresenteerd

Down to Earth - fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma gepresenteerd

In het sterrenrestaurant De Leest in Vaassen presenteerden chef-kok Jacob-Jan Boerma en fotograaf Sacha de Boer onlangs hun fotokookboek Down to Earth. In dit boek komen twee passies en werelden samen; de fotografie van Sacha de Boer gecombineerd met eenvoudige recepten van chefkok Jacob-Jan Boerma. Lees verder 
Debuutroman van de auteur van Schroder nu in het Nederlands beschikbaar

Debuutroman van de auteur van Schroder nu in het Nederlands beschikbaar

Alledaagse wanen is een originele studie van een huwelijk. In prachtig, haarfijn proza en met veel inzicht en compassie ontleedt Amity Gaide de innerlijke werkingen van een huwelijk. Lees verder 
Schrijf over een dierbare in Herinneringen aan jou

Schrijf over een dierbare in Herinneringen aan jou

Schrijven kan een manier zijn om met een verlies om te gaan en de herinneringen aan een dierbare te vereeuwigen. Vanuit die gedachte stelde Elma van Vliet, de bedenkster van de  Vertel ’s!-serie, Herinneringen aan jou samen.

Lees verder 
Het eerste Nederlandse kookboek voor Superfoods

Het eerste Nederlandse kookboek voor Superfoods

Superfoods zijn al eeuwenoud en komen steeds vaker terug in onze moderne keuken. Van granen, bessen en zaden zijn de geweldige eigenschappen in de laatste jaren opnieuw ‘ontdekt’. Wist je dat baobab vier tot zes keer zoveel kalium bevat als banaan? En camu camu meer dan vijftig keer zoveel vitamine C als sinaasappel?
Lees verder