WIN: Een lunch met Rens Kroes in... New York!

()

Lieve Powerfoodies, we hebben ongelofelijk exciting news wat we eindelijk met jullie mogen delen. Namelijk… Je kunt de hele maand november en december kans maken op een lunch met Rens Kroes in New York! Ze neemt je dan mee naar haar favoriete powerfood hotspot in deze waanzinnige, bruisende stad. So much fun! Hoe kun jij kans maken? Lees snel verder ; )

Dit jaar is Rens een van de kookboekenschrijvers van het Kookboekengeschenk. Tijdens de Kookboeken7daagse die wordt gehouden van 11 t/m 19 november krijg je het Kookboekenweekgeschenk Smaakmakers gratis bij aanschaf van een kookboek. Dit geschenk is een boekje vol met unieke recepten, verhalen en interviews van Rens en andere kookboeken schrijvers. Hoe leuk is dat? Deze Kookboeken7daagse is de perfecte aanleiding voor een meet & greet maar zoals je wellicht wel weet, woont Rens sinds september in New York. Dus kwam ze samen met haar team op het idee om een winactie te doen. Eentje die net even iets groter is dan alle andere, namelijk: een lunch met Rens in… The Big Apple! Naast deze lunch win je ook 2 vliegtickets en een verblijf van twee nachten in een te gek hotel voor jou en je mede-powerfoodie.

Hoe maak je kans?
Deel een leuke, originele, grappige en/of culinaire foto van jezelf, met een van haar kookboeken, met de hashtag #NewYorkMetRensKroes op Facebook of Instagram. That’s it! 

Actievoorwaarden 
– Je kunt je foto posten van 1 november tot en met 31 december 2017 tot 23.59 uur
– Gebruik de hashtag #NewYorkMetRensKroes om kans te maken
– De datum en tijdstip van de reis worden samen bepaald
– Wij kiezen een leuk hotel voor je uit
– Minimum leeftijd om deel te nemen is 18 jaar.

Nog geen boek(en) van Rens in de kast? Kijk dan snel hier: Powerfood, Powerfood - van Friesland naar New York, On the Go en Powerfood - The Party Edition. En neem vooral een kijkje op Rens haar website: http://www.renskroes.com/newyork/