'Warcross': win een illustratie van Marie Lu!

()

Yeah! Het is weer tijd voor een kleurwedstrijd! Op 4 oktober verschijnt Warcross van Marie Lu. Het boek neemt je mee in de wereld van Emika Chen, een premiejager die voor het populaire VR-spel Warcross werkt. Om te vieren dat deze megaspannende scifi-thriller uit komt, kun je nu een exclusieve genummerde Warcross-illustratie van Marie Lu winnen! 

Warcross verschijnt op 4 oktober bij Best of YA en om dat te vieren hebben we een bijzondere actie bedacht. Marie Lu maakt namelijk naast toffe boeken ook fantastische illustraties. Een aantal van die illustraties mogen we genummerd weggeven in de boekhandel.

Kortom: koop jij Warcross in een Libris-boekhandel dan… krijg je gratis een exclusieve genummerde Warcross-illustratie van Marie Lu cadeau! Wees er snel bij, want de illustraties zijn in beperkte oplage beschikbaar en op = op!

Winactie

Wil jij verzekerd zijn van zo’n gave illustratie? Doe dan mee aan onze kleurwedstrijd. Versier de downloadbare kleurplaat zo mooi mogelijk – met potloden, stiften, verf, glitters, alles mag! Stuur je meesterwerk vervolgens op naar onderstaand adres en maak kans op een exemplaar van Warcross én een genummerde illustratie van Marie Lu. 

Uitgeverij Unieboek | het Spectrum t.a.v. Jessie Kuup, Postbus 97, 3990 DB Houten.