Glamour Health Challenge: The Music Edition

()

Op 18 juni wordt de Glamour Health Challenge voor de derde keer georganiseerd. Dit jaar groter dan ooit, met vele special guests in de Amsterdam ArenA. Naar aanleiding van haar boek Powerfood: The Party Edition zal Rens Kroes tijdens dit evenement aanwezig zijn om deze te signeren!

Details
Zondag 18 juni in de Amsterdam ArenA, van 13:00 tot 18:00! Voor meer informatie: www.glamour.nl/healthchallenge

Rens zal van 15:30 tot 17:30 aanwezig zijn om te signeren!

Van Powerfood - The Party Edition werd een record aantal uitgeleverd op de dag van verschijnen.

In dit nieuwe boek deelt Rens Kroes haar favoriete party-recepten die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken. De 85 nieuwe recepten passen helemaal in haar bekende voedingswijze, maar zijn uitgebreider en vooral: feestelijker. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, bbq's en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste drankjes serveert. Want bijzondere momenten mogen gevierd worden!

Rens Kroes (1987) debuteerde in 2014 met Powerfood, dat een jaar lang onafgebroken in de Bestseller60 stond, de nummer-1-positie behaalde en ruim 1,5 jaar in de Top 10 Eten & Drinken stond. Haar tweede boek Powerfood - Van Friesland naar New York kwam onmiddellijk binnen op nummer 1 in de Bestseller60. On the Go werd op nieuw enthousiast ontvangen, zowel door de lezers als door de media. Met vele publicaties en media optredens weet Rens een enorme en groeiende groep fans en volgers aan zich te binden.