Powerfood - The Party Edition feestelijk onthuld!

()

Gisterenavond lanceerde Rens Kroes alweer haar vierde boek. Na twee basiskookboeken en het handzame On the Go is het tijd te laten zien dat in haar bewuste levensstijl alle ruimte is voor een feestje. Het resulteerde in een opvallend en feestelijk uitziend kookboek. Vier boeken in drie jaar tijd, dat mag gevierd worden. In de Garden Room van het prestigieuze Pulitzer Hotel werd het boek feestelijk onthuld in het bijzijn van familie, vrienden, collega's en pers.

'Voor mij voelt dit vierde boek ook als een kers op de taart. Vier is grappig genoeg ook mijn lievelingsgetal. Het is een krachtig cijfer, denk maar eens aan de vier seizoenen, vier windrichtingen en de vier elementen.

Voor mij is met dit boek de basis compleet: 1. Powerfood, wat een introductie van mijn visie op eten is, 2. Van Friesland naar New York, de twee plekken waar ik de meest van mijn inspiratie opdoe, 3. On the Go, gezond en lekker voor onderweg en 4. The Party Edition, hoe je ook op een bewuste manier een echt feestje kunt vieren!' - Rens

Van Powerfood - The Party Edition werd een record aantal uitgeleverd op de dag van verschijnen.

85 Party-recepten

In dit nieuwe boek deelt Rens Kroes haar favoriete party-recepten die iedereen gemakkelijk kan klaarmaken. De 85 nieuwe recepten passen helemaal in haar bekende voedingswijze, maar zijn uitgebreider en vooral: feestelijker. Rens laat zien hoe je heerlijke taarten bakt, hartige hapjes maakt, bbq's en dinertjes met vrienden organiseert en de lekkerste drankjes serveert. Want bijzondere momenten mogen gevierd worden!

Rens Kroes (1987) debuteerde in 2014 met Powerfood, dat een jaar lang onafgebroken in de Bestseller60 stond, de nummer-1-positie behaalde en ruim 1,5 jaar in de Top 10 Eten & Drinken stond. Haar tweede boek Powerfood - Van Friesland naar New York kwam onmiddellijk binnen op nummer 1 in de Bestseller60. On the Go werd opnieuw enthousiast ontvangen, zowel door de lezers als door de media. Met vele publicaties en media optredens weet Rens een enorme en groeiende groep fans en volgers aan zich te binden.