Actief, vitaal je oude dag tegemoet na een bezoek aan de themadagen: 'Gelukkig ouder worden; oogsten in de derde levensfase.'

()

Wij Oogsten organiseert samen met het ITIP en School voor Leven en Werk 3 themadagen gebaseerd op het eerder verschenen boek: Gelukkig ouder worden van Bas en Kees Klinkhamer. Zo maak je van je oude dag een vitale, zinvolle en inspirerende tijd!

In de derde levensfase, na je 56e, kun je opnieuw voor levensloopvragen komen te staan. Antwoorden hierop kun je vinden door stil te staan bij je rijke levens- en werkervaring. Vanuit bewustwording en nieuwsgierigheid, kan je ontdekken wat je door de jaren heen verworven hebt en hoe dat je eigenheid gevormd heeft. Dit inzicht kun je vervolgens op een eigen en goede manier in zetten voor een vitale en inspirerende derde levensfase. 

Tijdens de themadagen ga je samen met gespecialiseerde begeleiders opzoek naar antwoorden op je levensloopvragen. Je gaat na wie je in oorsprong bent, wat je inspireert en hoe je dat op een nieuwe manier kan verbinden met de oogst uit je levenservaring. Daarnaast ontdenk je hoe je vanuit talent, verlangen en eigenheid de toekomst tegemoet kunt treden op het gebied van werk en/of privé. 

Het boek alvast lezen? Kijk dan op onze website: www.unieboekspectrum.nl/boek/9789000351510/Gelukkig-ouder-worden/

De themadagen zullen plaats vinden op de volgende data: 

Donderdag 2 februari 2017 in Heerde (Veluwe) 

Vrijdag 10 februari 2017 in Utrecht 

Vrijdag 17 februari 2017 in Nijmegen 

Wil jij je aanmelden voor een van deze dagen? Ga dan naar: http://www.wijoogsten.nl/activiteiten/themadag-gelukkig-ouder-worden-oogsten-in-de-derde-levensfase .