Uitslag van de Selection-kleurwedstrijd!

()

Wauw, wat een inzendingen! Dank jullie wel. Het was moeilijk kiezen, maar we hebben uiteindelijk de drie winnaars gekozen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE UITSLAG IS BEKEND!

Allereerst, wij maken een enorme diepe buiging voor jullie ongekende creativiteit! Geweldig! Wat een inzendingen en wat een talent. Elke ochtend was het voor onze stagiaire Willemijn een feestje om naar haar postvakje te lopen: elke dag kwamen er wel tien nieuwe inzendingen binnen. Jullie gingen jullie zelf te boven met confetti, glitters, super coole stiften, lieve briefjes en stofjes. Het was een feest om de enveloppen te openen en jullie prachtige werk te aanschouwen.

 

 

Toen we de drie uiteindelijke winnaars kozen zijn er tranen gevloeid: we vonden het veel te moeilijk om uit alle inzendingen er maar drie uit te kiezen. Daarom hebben we ervoor gekozen om zeven troostprijzen uit te delen: 7 deelnemers die nèt niet de winnaars waren, krijgen de vijf Selectie-boekenleggers thuis gestuurd! 

Dan is het nu tijd voor de uitslag.... *trommelgeroffel*

 

 

 

DE DRIE WINNAARS ZIJN ...Winnaar 1: Selina van Maren uit Velserbroek

Winnaar 2: Diede Hollman uit Houten

 

Winnaar 3: Romy van den Berg uit Zwolle (deze tekening is geborduurd)

Wat een prachtige tekeningen. Gefeliciteerd dames! Jullie krijgen het Selectie-pakket met boek, handtekening en boekenlegger thuis gestuurd.

 

DE ZEVEN TROOSTPRIJZEN WORDEN UITGEREIKT AAN...

Mariska Zonneveld uit Zeewolde, Henriet van Wieren uit Buitenpost, Melanie Massar uit Bergen op Zoom,

 

 

 

 

Sophie van der Geest uit Oudenkerk aan de IJssel, Aya Koetsenruijter uit Roosendaal, Rixt Bruinsma uit Gytsjerk en Myrthe Kries uit Amersfoort!

Jullie tekeningen waren te mooi om niet beloond te worden, daarom krijgen jullie een setje Selectie-boekenleggers thuis gestuurd. Veel plezier ervan!

Wij willen de andere deelnemers hartelijk bedanken voor jullie, eveneens, prachtige kleurplaten! Degene die een gefrankeerde enveloppe hebben meegestuurd, krijgen hun kleurplaat vandaag nog thuis gestuurd. Op Facebook plaatsen we een foto waarop alle kleurplaten staan. Nogmaals hartelijk dan voor jullie deelname! Wij vonden het een erg leuke actie. Jullie ook?

 

 

Je kunt de kleurplaten alsnog downloaden: klik dan hier