Powerfood van Rens Kroes verschenen!

()

Gisteren is het boek Powerfood - Pure recepten van Rens Kroes voor een happy & healthy lifestyle in the Lobster House in Amsterdam gelanceerd. Het eerste exemplaar overhandigde Rens aan haar supertrotse moeder. De hele familie Kroes was op deze belangrijke dag aanwezig.

"Ik wil mensen helpen met een gezond eet- en leefpatroon. Ik geloof dat de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging én ontspanning zorgt voor een fit en gelukkig leven. Een happy life bereik je niet met een crashdieet, maar wél door lekker en gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en vooral… te genieten."

In haar eerste boek Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten. Van ontbijtmuffins tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken. Bovendien geven de praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs al weten, staat bij Rens het genieten van het leven centraal: verwen jezelf met de juiste voeding! Een avondje feesten of een lekker stuk taart maakt je happy en is dus bijna een must af en toe! Zeker als je zelf een gezonde variant hebt gebakken. Met haar sprankelende stijl en frisse tone of voice spreekt Rens een brede doelgroep aan.

"Om dit boek samen te stellen heb ik uren in de keuken doorge­bracht om te proeven, te variëren en te testen. Het resultaat is een verzameling van my favorites. Van smoothies, ontbijtjes die je gelukkig maken, simpele salades en pasta’s tot gezonde varianten op zondige zoetigheid. Ook vertel ik je over het effect van verschil­lende groenten, superfoods en andere ingrediënten op je lijf. Neem je tijd om lekker te kokkerellen, wees lief voor jezelf en boven alles: enjoy!"