Gratis catalogus beschikbaar van de Ooggetuigen-serie

()

De prachtige ebookserie Ooggetuigen van Winkler Prins breidt zich steeds verder uit. Er zijn al 12 interactieve multi-touch ebooks in de serie verschenen. In de iBookstore is nu een gratis catalogus beschikbaar met voorbeelden van alle ebooks.

Van elk boek krijg je het omslag te zien, gevolgd door een aantal voorbeeldpagina’s. Zo kun je ontdekken hoe deze boeken zijn opgebouwd en welke informatie je erin kunt vinden. Deze interactieve e-books staan vol met foto’s, filmpjes en geluidsfragmenten. Ze zijn niet alleen boeiend om te lezen op je iPad, ze staan ook nog eens boordevol informatie die je heel goed kunt gebruiken voor spreekbeurten of werkstukken op school.

Achterin deze gratis catalogus vind je links naar de iBookstore om de afzonderlijke delen van deze serie te downloaden, of om een gratis voorbeeld op te halen van elk e-book.

Download hier de catalogus.

 

De Ooggetuigen-serie

Ooggetuigen is een boeiende en informatieve serie over heel veel onderwerpen waar jonge mensen in geïnteresseerd zijn. Of het nu gaat om het Oude Egypte, het heelal, de aarde, wetenschap, de mens of het dierenrijk, over al deze onderwerpen zijn schitterende multi-touch e-books te vinden in de iBookstore.

 

In de afleveringen van de serie Ooggetuigen vind je onder andere:

  • haarscherpe foto’s en hapklare brokken informatie;
  • video’s die de onderwerpen echt tot leven brengen;
  • geluidsfragmenten waarin je dieren kunt horen brullen, tsjirpen, en fluiten.
  • interactieve fotopresentaties met detailfoto’s die op een aantal onderwerpen dieper ingaan.

Dit is slechts een kleine greep uit wat de diverse Ooggetuigen te bieden hebben. Als dit je al beviel en als je nu de volledige e-books wilt aanschaffen, of eerst meer wilt weten, klik dan op de link hieronder.