Ontmoet Jacques Vriens en Tosca Menten in het RMO in Leiden

()

In september kun je Jacques Vriens en/of Tosca Menten ontmoeten in het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden. Op zondag 8 september is Jacques Vriens aanwezig tijdens het meester Jaap en de Romeinen-feest. Een week later, op zondag 15 september presenteert Tosca Menten haar nieuwe boek Dummie de mummie en de dans van de cobra tijdens de speciale Dummie de mummie-dag.

Het meester Jaap en de Romeinen-feest met Jacques Vriens

Op zondag 8 september is er in het Rijksmuseum van Oudheden een feest met meester Jaap en de Romeinen. Om 11.00 uur krijgt Jacques Vriens het nieuwe meester Jaap-speurspel. Hij zal dan ook voorlezen uit een van zijn verhalen. Tussen 11.15 en 12.00 uur kun je Jacques Vriens ontmoeten en een handtekening vragen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van het RMO.

 

Dummie de mummie-dag met Tosca Menten

Zondag 15 september staat het Rijksmuseum van Oudheden helemaal in het teken van het nieuwe boek Dummie de mummie en de dans van de cobra. Met kinder-rondleidingen over de Egyptische afdeling, bezoek van auteur Tosca Menten, een nieuw Dummie de mummie-kwartetspel en Egyptische cobra-speurkaarten, teken- en knutseltafels en een verkleedwedstrijd belooft het een feestelijk dag te worden.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar de website van het RMO.