De serie is compleet! Het laatste deel van Gone is verschenen!

()

De fans hebben met spanning zitten wachten op het laatste deel van de wereldwijde successerie Gone. Maar deze week is dan eindelijk deel 6 Licht verschenen. Ken je de serie nog niet? Het ebook van deel 1 Verlaten kost tijdelijk (tot 25 augustus) € 4,99.

Ga hier direct naar het ebook van deel 1.

Licht

De koepel die de FAKZ al maandenlang van de buitenwereld afsluit, lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. De kinderen van Perdido Beach kunnen de buitenwereld zien, en de buitenwereld ziet hen. Niemand weet wat er precies aan de hand is, maar iedere beweging binnen de koepel wordt geregistreerd door tv-camera's. Intussen proberen Sam en zijn mede-overlevenden nog altijd te ontkomen aan de brute moordlust en manipulaties van de Duisternis. Kunnen zij de FAKZ ten einde brengen en de Duisternis verslaan? Hoop op een goede afloop lijkt dichterbij dan ooit, maar of dit terecht is...?

Michael Grant

Michael Grant is het grootste deel van zijn leven onderweg geweest. Hij groeide op in een militair gezin en heeft op tien scholen in vijf verschillende Amerikaanse staten gezeten, en ook nog op drie scholen in Frankrijk. Zelfs als volwassene is hij vaak verhuisd. Michael is zelfs deels schrijver geworden omdat dat een van weinige banen was waardoor hij niet aan een vaste plek gebonden zou zijn.

Hij zou het liefst een jaar lang een wereldreis maken en elk continent aandoen - ja, zelfs de Zuidpool. Michael woont in Toscane (Italië), met zijn vrouw Katherine Applegate, hun twee kinderen en veel te veel huisdieren.