Baanbrekend nieuw boek van Sir Ken Robinson

()

Creativiteit is de grootste gave van de menselijke intelligentie. Hoe complexer de wereld wordt, hoe creatiever we met die uitdagingen moeten omgaan. Terwijl kinderen over het algemeen niet twijfelen aan hun eigen creativiteit, zijn volwassenen veelal minder zeker van zichzelf. Wat verandert er tijdens het volwassen worden?

Organisaties over de hele wereld geven aan behoefte te hebben aan creatieve mensen die zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen, maar kunnen die niet vinden. Waar zijn deze mensen?

In dit provocatieve en inspirerende boek vertelt Robinson waarom creativiteit zo belangrijk is, waarom mensen denken dat ze niet creatief zijn, hoe het zover is gekomen en wat we eraan kunnen doen. We zijn tenslotte allemaal creatief, we moeten het alleen soms herontdekken.

'Ken Robinson beschrijft briljant hoe creativiteit op allerlei manieren wordt ondergewaardeerd en genegeerd.' - John Cleese

'Buiten de lijntjes legt uit waarom creativiteit in deze tijd een noodzaak is. Dit boek mag je niet missen.' - Ken Blanchard

 

De auteur

Sir Ken Robinson is een internationaal erkend opinieleider op het gebied van onderwijsontwikkeling, creativiteit en innovatie. Zijn lezingen hebben een grote impact op zijn publiek, waar ook ter wereld. De video’s van zijn beroemde TED-lezingen werden bekeken door zo’n 200 miljoen mensen in meer dan 150 landen.

Klik hier voor een filmpje en de andere boeken van Sir Ken Robinson.