Jouw beste relatie begint nu!

()

Waarom zijn sommige mensen zo veel gelukkiger in de liefde dan andere? En wat kan je heel eenvoudig doen om een liefdevolle relatie te hebben en te houden? Je vindt het antwoord in het nieuwe boek van David de Kock & Arjan Vergeer: De Superrelatie.

Dit boek is het logische vervolg op de eerdere bestseller 365 dagen succesvol. Waar 365 dagen succesvol gaat over een methodiek die je helpt naar je beste jaar ooit, werken David en Arjan met De Superrelatie toe naar je beste relatie ooit.

De boodschap van De Superrelatie is simpel: heb elkaar niet nodig! De meeste relaties ontstaan omdat mensen zichzelf aanpraten dat ze een ander nodig hebben om ‘heel’ en compleet te zijn. Dat maakt veel relaties een gevangenis. Terwijl het tegenovergestelde nodig is: blijf niet bij elkaar omdat je elkaar nodig hebt, maar omdat je elkaar helemaal geweldig vindt. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kunt geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar zij of hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gedeelde missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Met het lezen en vooral doen van dit boek ontdek je het zelf.

Een praktisch en luchtig zelfhulpboek met prikkelende en confronterende oefeningen. Interessant voor stellen en singles.  
David de Kock en Arjan Vergeer geven regelmatig seminars waarbij de deelnemers direct aan de slag kunnen met hun eigen relatie

De auteurs

David de Kock heeft ruime ervaring als coach, spreker en ondernemer. Hij geeft seminars die vele deelnemers aantrekken. Eerder schreef hij Succes door eigen creatie en, samen met Arjan Vergeer, 365 dagen succesvol.

Arjan Vergeer verzorgt masterclasses in onder andere leiderschap, talentontwikkeling en effectief overtuigen. Daarnaast begeleidt hij organisaties die de ambitie hebben om hard te groeien met een simpel plan.

Zie ook www.desuperrelatie.nl