Piccolo Picture Books biedt gratis app aan tijdens kinderboekenweek

()

Speciaal voor de Kinderboekenweek biedt Piccolo Picture Books alle iPad-gebruikers een gratis kinderboek aan. De prentenboeken-app Kampioenen, uit de serie Supervrienden van Fiona Rempt & Noëlle Smit is van 5 t/m 15 oktober gratis te downloaden (normale prijs € 3,99) in de Piccolo boekenkast-app. Deze boekenkast-app voor de iPad is beschikbaar in de iTunes App Store.

De coole cowboy is een superheld!
Het thema van de Kinderboekenweek 2011 is Superhelden: over dapper durven zijn. Piccolo Picture Books heeft één prentenboeken-app die perfect aansluit op dit thema: De coole cowboy. Dit boek is geschreven door de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk, Tjibbe Veldkamp, en bevat prachtige illustraties van Wouter Tulp.

Naast deze app bevat de boekenkast-app van Piccolo Picture Books nog 10 kleurrijke, interactieve prentenboeken van onder meer de bekende kinderboekenschrijvers Marianne Busser & Ron Schröder, Sanne de Bakker en Jacques Vriens. Klik hier voor een volledig overzicht van alle beschikbare titels.


Belangrijkste features van Piccolo Picture Books:

  • Prachtige prentenboeken van hoge kwaliteit.
  • Educatieve leesfuncties: kinderen kunnen zelf lezen, voorgelezen worden en meelezen met de speciale leren-lezen-functie.
  • Met interactieve elementen (animaties en geluiden).

Over Piccolo Picture Books
Piccolo Picture Books is een label van Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Mobile Generation dat zich speciaal richt op het digitaal en interactief maken van succesvolle prentenboeken voor de iPad. Piccolo Picture Books stelt zich ten doel kinderboeken tot leven te laten komen via audio en interactie. De prentenboeken-apps zijn beschikbaar in vijf talen en kosten € 3,99 per stuk.

Piccolo Picture Books heeft sinds de lancering in augustus 2010 een vaste positie verworven in de Nederlandse iTunes-boekenranking. Ook internationaal is er goed gereageerd op Piccolo Picture Books. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de nominaties voor The Best of the Best eBooks door bestappsforkids.com.

Blijf op de hoogte van nieuwe titels en bekijk onze demovideo in vijf talen op www.piccolopicturebooks.nl of volg Piccolo Picture Books op Twitter via @PiccoloApps_NL of Facebook.