imprint Van Dishoeck Van Dishoeck Van Dishoeck verwierf zich in het begin van de vorige eeuw (1898) een reputatie als een van de beste uitgevers van Nederland door zijn mooie, kwalitatief hoogstaande fonds in een fraaie vormgeving. Zijn fonds werd in de loop der tijd steeds aantrekkelijker: hij gaf, om maar enkele namen te noemen, het werk uit van P.C. Boutens, Herman Heijermans, Karel van de Woestijne, Willem Elsschot, Herman Gorter en A. Roland Holst. Theo Thijssen was een van de gezichtsbepalende auteurs uit het fonds. Hij publiceerde niet alleen vrijwel al zijn werken bij Van Dishoeck, maar was ook nauw betrokken bij de opbouw van het school- en kinderboekenfonds. Als schrijver en als adviseur had hij een belangrijk aandeel in de groei en kwaliteit van de uitgeverij.

Onder de naam Van Dishoeck, verschijnen inspirerende boeken met recepten, verhalen en kleurrijke foto’s uit diverse wereldkeukens. Bekende titels en auteurs zijn: De Zilveren LepelDe Zilveren Lepel Pasta1080 recepten, de jaarlijkse Culinaire Kalender van Karin Luijten en Onno Kleyn, de prachtige kookboeken van Donna Hay, KIP en RUND van de Engelse chef-kok John Torode, en het Margriet Kookboek, al jaren een bestseller.

Resultaten: 39 resultaten gevonden


Eetymologie

128 pagina's
Prijs: €12.99

Lees verder

Grote wijnhandboek

0 pagina's
Prijs: €34.95

Lees verder

Koken met Ad Janssen

0 pagina's
Prijs: €17.50

Lees verder

populairste gerechten met de lekkerste wijnen

304 pagina's
Prijs: €19.99

Lees verder

Malt Whisky

0 pagina's
Prijs: €29.95

Lees verder

Koken met de Bijbel

0 pagina's
Prijs: €29.95

Lees verder

Oxford Companion to Wine

0 pagina's
Prijs: €99.99

Lees verder