Tussen de beesten en wilde rozen

Ashley Poston studeerde aan de University of South Carolina en heeft een bachelor in Engels. Na haar studie kreeg ze een baan bij Kodansha USA en Bloomsbury Publishing. Maar de oogverblindende felle lichten van New York konden haar niet weghouden van het platteland, dus verhuisde ze terug naar huis om fulltime schrijver te worden. Haar boeken stonden meerdere keren op de Indie Next List en in 2017 was Geekerella een Goodreads Choice Finalist. Als ze niet aan het schrijven is, speelt ze Dungeons and Dragons of schrijft ze fanfictie. Ashley woont samen met haar bazige kat in South Carolina.

Een betoverende fantasy om jezelf keer op keer opnieuw in te verliezen

Cerys is veilig in het koninkrijk Aloriya. Er is geen ziekte of honger en er heerst al jaren vrede. Zo is het al sinds de eerste koning een deal maakte met de Vrouwe die het bos dat aan het koninkrijk grenst regeerde. Maar terwijl Aloriya opbloeide, werd het bos donker, vervloekt en verboden. Cerys weet dit maar al te goed: ze wist maar net te ontsnappen toen het bos haar vrienden en moeder vermoordde. Nu draagt Cerys een klein beetje van de vloek in haar bloed, een herinnering aan de dag dat ze alles verloor. Het grootste gevaar waar ze nu mee geconfronteerd wordt, als dochter van de tuinman, is de vervelende vos die haar maar niet met rust laat.

Als een nieuwe koningin wordt gekroond, dalen de dingen die lang verborgen lagen in het bos neer op het koninkrijk. Cerys wordt gedwongen te vluchten, met als enige metgezellen de kleine vos, een vreemde en krachtige beer en de magie in haar bloed. Het is aan haar om de legendarisch Vrouwe van het Woud te vinden en haar dorp te redden. Maar het bos is gevaarlijker dan ze ooit gedacht had en als de geheimen uit het verleden worden onthuld, is er alles voor nodig om te overleven.

Waar wilt u Tussen de beesten en wilde rozen kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels