Liefde van A tot Z

S.

K. Ali is een Canadese auteur en leraar. Ze studeerde Creative Writing aan York University en heeft geschreven over het leven als moslim voor onder andere de Toronto Star en NBC News. Haar debuut Saints and Misfits won de Asian/Pacific American Award for Literature en werd door verschillende media uitgeroepen tot een van de beste YA-boeken van 2017.

Een bijzonder verhaal over het vinden van liefde

Zaynebs docent blijft zijn klas er maar aan herinneren hoe 'slecht' moslims zijn. Zayneb, de enige moslim in de klas, is niet slecht. Ze is kwaad. Als ze geschorst wordt omdat ze haar docent erop aanspreekt vertrekt Zayneb naar het huis van haar tante in Doha, Qatar. Ze voelt zich schuldig omdat ze ook haar vrienden in de problemen heeft gebracht en besluit dat ze een nieuwe, ‘aardige’ versie van zichzelf zal zijn hier, waar niemand haar nog kent.
Adam is pas gediagnostiseerd met multiple sclerosis. Hij gaat niet meer naar school. Hij probeert de herinnering aan zijn moeder levend te houden voor zijn kleine zusje. Adam probeert ook om zijn diagnose geheim te houden voor zijn rouwende vader.
Allebei doen ze zich anders voor dan ze zijn, totdat er een wonder en iets onmogelijks gebeurt: Adam en Zayneb ontmoeten elkaar. 

Waar wilt u Liefde van A tot Z kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels