Het mysterieuze huis op de heuvel

De Australische co-auteurs Mikki Lish en Kelly Ngai creëren samen werelden, ook al wonen ze niet op hetzelfde continent.

Mikki woont in Amerika met haar man, hond en katten. Kelly woont met haar twee zoons in Australië en wordt graag wakker met de verhaalideeën die Mikkie ’s nachts heeft gestuurd.

De Australische co-auteurs Mikki Lish en Kelly Ngai creëren samen werelden, ook al wonen ze niet op hetzelfde continent. Mikki woont in Amerika met haar man, hond en katten. Kelly woont met haar twee zoons in Australië en wordt graag wakker met de verhaalideeën die Mikkie ’s nachts heeft gestuurd.

Het mysterieuze huis op de heuvel is een magisch, spannend en spookachtig verhaal over een stoere broer en zus en een spannend familiemysterie.

Wanneer broer en zus Spencer en Hedy berichten op stoffige fotolijsten ontvangen, verandert Kerstmis in het griezelige huis van hun opa op slag in een missie om het mysterie van de verdwijning van hun oma op te lossen. Houdt hun opa misschien iets voor hen achter? Met de hulp van een (pratend) hertenhoofd, een (ook pratend) berenkleed en andere (momenteel) lichaamloze geesten moeten Spencer en Hedy het opnemen tegen waterspuwers, raven en mysterieuze magiërs om achter de waarheid te komen.

Waar wilt u Het mysterieuze huis op de heuvel kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels