Jay-Z

Michael Eric Dyson is een Amerikaanse auteur en hoogleraar Sociologie aan Georgetown University.

Hij is een belangrijke stem in het debat over racisme in Amerika en schrijft onder andere voor The New York Times en The New Republic. Van hem verschenen eerder de NYT-bestsellers The Tears We Cannot Stop en What Truth Sounds Like.

I’M NOT A BUSINESSMAN – I’M A BUSINESS, MAN

Rapper, MC, producer, zakenman, activist en bovenal: hustler. JAY-Z is Amerika en Amerika is JAY-Z. Van de straten van Brooklyn, New York klom hij op tot de absolute top van de hiphopwereld. JAY-Z: Made in America is de ultieme biografie van het grootste hiphopicoon aller tijden.

Met zijn geniale en provocerende teksten gaf JAY-Z zíjn Amerika – het land van drugs, criminaliteit, racisme en money – een stem. Daarmee veroverde hij niet alleen de VS, maar de hele wereld. En toch krijgt hij als rapper vaak niet het respect dat hij verdient voor zijn succes als artiest. In deze biografie gaat auteur Michael Eric Dyson dieper in op JAY-Z’s immense invloed op de hiphop en de Amerikaanse mainstream. Laat je meevoeren door het leven en de lyrics van de godfather van de hiphop.

 

Waar wilt u Jay-Z kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels