Tien vragen aan mijn vader

Evelien Feltzer (1975) volgde de theaterdocentenopleiding en werkte onder meer op een jeugdtheaterschool en achter de schermen bij diverse televisieprogramma’s.

Ze staat voor de klas en schreef daarnaast het kinderboek Waterwatje, waarmee ze de longlist van de Hotze de Roosprijs 2018 behaalde, en de jeugdroman Tien vragen aan mijn vader.  

Prachtige jeugdroman over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen

Lou krijgt op haar twaalfde verjaardag geen fiets, maar een vader cadeau. Ze heeft hem nog nooit ontmoet, maar nu heeft hij haar een kaart en een ticket gestuurd, met de uitnodiging om naar Tarifa, in het zuiden van Spanje, te komen. Jaren geleden was hij de beste kitesurfer van de wereld. Nu runt hij daar een sappenbar. Die uitnodiging komt voor Lou precies op het goede moment. Ze heeft op school iets verschrikkelijks gedaan waar ze mee worstelt en ze wil dolgraag even ontsnappen aan haar schuldgevoel.

Gewapend met een lijst met vragen die ze haar vader wil stellen – Wat heb je de afgelopen twaalf jaar gedaan? Heb ik nog broers of zussen? Ben je ergens bang voor? Wat maakt je het gelukkigst? – reizen Lou en haar twee moeders naar Zuid-Spanje. Onder de Spaanse zon leert Lou haar vader kennen, krijgt ze kitesurfles, wordt ze voor het eerst verliefd én ontdekt ze dat iedereen een tweede kans verdient – ook zij.

Tien vragen aan mijn vader is een ontroerend coming of age-verhaal over familie, zelfvertrouwen en tweede kansen, tegen de zonnige setting van Zuid-Spanje. 

Waar wilt u Tien vragen aan mijn vader kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels