Self-care

Move over mindfulness; hier is self-care.

De term bestond al even, en is internationaal nu definitief doorgebroken, met artikelen in de New York Times, op de cover van ELLE en 2,5 miljoen posts met de hashtag #selfcare op Instagram.

Self-care is het op alle fronten goed voor jezelf zorgen, zodat je gelukkiger in het leven staat. Dat is niet egoïstisch, want als je gelukkig bent kun je veel meer voor de mensen om je heen betekenen. Van Nadia Narain (dé yogalerares van de sterren) en haar zus Katia (eigenaar van een raw food café en juicebar in Londen) is dit hét boek over het lifestylefenomeen van 2018: Self-care.

Over een breed scala aan onderwerpen - zoals jezelf accepteren, relaties, (alleen) eten, wandelen, omgaan met social media, je huis inrichten, reizen en werk - geeft dit boek je in korte hoofdstukken inspiratie voor kleine veranderingen die je in je leven kunt aanbrengen, die wel een grote impact hebben.

Praktisch, toegankelijk, in kleine haalbare stappen, ook als je een druk leven hebt en een beperkt budget. Nergens belerend of met een opgeheven vinger. Logisch dat Kate Moss over Self-care zegt: 'I want to give this book to everyone I know!'

Nadia Narain is één van de bekendste yogaleraressen van Groot-Brittannië. Ze begon haar carrière door yogales te geven aan bands op tournee. En werd later één van de eerste yogaleraressen van het beroemde Triyoga Centre in Londen. Ze wordt regelmatig geïnterviewd voor bladen als Vogue, ELLE en Harper's Bazaar en heeft haar eigen lijn in geurkaarsen en parfums.

Katia Narain Phillips is al twintig jaar bezig met wellness, gezond eten en massage. Ze werd een health-food pioneer genoemd door Red Magazine en opende tien jaar geleden een raw food café. Inmiddels is ze eigenaar van de innovatieve juicebar Nectar Café in London.

Waar wilt u Self-care kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels