Chardonnee

Dit boek is het eerlijke verslag van een jaar in het leven van Clare Pooley.

Een jaar dat begon met de uitdaging honderd dagen geen alcohol te drinken toen ze besefte dat ze geen gezellige drinker meer was, maar een vrouw van middelbare leeftijd die net iets te vaak haar avonden doorbrengt met googelen naar: 'Ben ik een alcoholist?'. Een glaasje bij het koken, een glaasje bij het helpen met huiswerk en leven voor de weekenden.

Het is ook een jaar waarin ze de diagnose borstkanker krijgt, maar uiteindelijk gezond, volledig nuchter en gelukkiger het jaar afsluit. Chardonnee is een vrolijke, grappige en positieve kijk op hoe je het leven ten volle kunt leven zonder kater en zonder vetrol in de vorm van een wijnfles.

Clare Pooley (1970) studeerde in Cambridge en werkte twintig jaar in advertisement tot ze besloot fulltime moeder te worden. Ze woont in Fullham, London, met haar Schotse man, drie kinderen, een hond en een plankje in de koelkast met alcoholvrij bier. Ze is de vrouw achter de populaire blog 'Mummy was a Secret Drinker' onder het pseudoniem 'Sober Mummy'.

Waar wilt u Chardonnee kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels