No supliers found check!! De mens, een handleiding, Ruby Wax - 9789000361397 - E-book (ePub) - Onbekend

De mens, een handleiding

Ruby Wax

Upgrade je brein met Ruby Wax

We worden verliefd, krijgen kinderen, scheiden, hertrouwen, werken hard (of liever niet) en maken vrienden en vijanden.

We hebben duizenden onlinevrienden maar weinigen die zich offline onze verjaardag herinneren. En wie een nieuwe televisie wilt kopen, raakt verstrikt in alle mogelijke opties.

Voor een wezen dat voor negentig procent uit water bestaat, hebben we het maar druk! Maar geen paniek. Ruby Wax sloot een verbond met een neuroloog (die verteld hoe ons brein werkt) en een monnik (die verteld hoe onze geest werkt) en bracht ons bewuste en onderbewuste in kaart en ontleedt in haar derde bestseller hoe wij als mens in elkaar steken en hoe we er het beste van kunnen maken. Ze beantwoordt elke vraag die je ooit hebt gehad over: de evolutie, gedachtes, emoties, het lichaam, verslavingen, relaties, seks, kinderen en de toekomst. Natuurlijk weer doorspekt met Ruby’s persoonlijk anekdotes, mindfulness oefeningen en verhalen die haar zo populair maken in Nederland.

‘Waarom dit boek? Het heeft ons vier miljard jaar gekost om te worden wie we zijn – totaal briljant en toch, zou je kunnen zeggen, emotioneel achtergebleven. Kunnen we onze empathische kant zo bijspijkeren dat we onszelf en de wereld kunnen redden? Ik heb niks tegen intelligentie, maar zonder emotioneel bewustzijn helpen we elkaar en de wereld naar de kl*te. Daarom dit boek. De mens, een bijsluiter is de enige gids die je nodig hebt om je geest net zo vaak te upgraden als je iPhone.’ Ruby Wax

Comediénne en bestsellerauteur Ruby Wax schreef eerder de bestsellers Tem je geest en de mindfulness gids Frazzled.

Waar wilt u De mens, een handleiding kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels