Het grote Opa Interview

Het Grote Opa Interview van bestsellerauteur Elma van Vliet is een vraag- en doeboek voor opa en kleinkind.

Met Het Grote Opa Interview zijn kinderen de baas over het gesprek. Met de bijgeleverde hardkartonnen microfoon is het nét een echt interview. De ster van de reportage is niemand minder dan opa – en die kan een heleboel grappige en interessante dingen vertellen over vroeger. Al interviewend leren kleinkinderen hun grootvader op een nieuwe manier kennen en dat levert mooie momenten op.

De band tussen opa’s, oma’s en kleinkinderen is bijzonder en door hen alles te vragen over vroeger, kom je nog meer over hen te weten. Wie was bijvoorbeeld opa’s beste vriend? Haalde hij weleens kattenkwaad uit? En wat hebben opa en kleinkind gemeen, ondanks het generatieverschil? Elma helpt de kleine reporter op weg met goede vragen, leuke opdrachten en ruimte voor persoonlijke weetjes. Zo maak je samen een prachtig boekje om te bewaren voor later.

Het Grote Opa Interview en Het Grote Oma Interview zijn de eerste titels die verschijnen in de nieuwe reeks De Kleine Reporter van bestsellerauteur Elma van Vliet.

• Mooi vormgegeven soft cover boekje, inclusief hardkartonnen microfoon
• Uren pret voor opa en kleinkind bij het maken én bij het teruglezen
• Voor kinderen vanaf 7 jaar
• Perfect cadeautje voor een verjaardag of voor een logeerpartij bij opa en oma

Waar wilt u Het grote Opa Interview kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels