No supliers found check!! Topfit - 9789000361137 - E-book (ePub) - Onbekend

Topfit

Henry Schut heeft genoeg ballen in de lucht te houden: hij presenteert Studio Sport, heeft een gezin met drie jonge kinderen en spreekt graag af met zijn vrienden.

Toch heeft hij ook een sixpack en zeer indrukwekkende armen. Het is de bekende presentator gelukt om na zijn veertigste de fitste piek in zijn leven te bereiken en daarmee de cover van Men's Health te sieren.

In Topfit vertelt Henry hoe het hem gelukt is om dat afgetrainde lijf (of 'godenlijf' zoals Algemeen Dagblad het noemt) te krijgen. En misschien nog belangrijker: hij laat zien hoe het jou of je liefhebbende echtgenoot ook kan lukken. Maak van fitheid een prioriteit en word daardoor niet alleen een afgetrainde man, maar ook een leukere vader, vriend en collega.

Henry Schut (1976) studeerde journalistiek in Zwolle en ging daarna aan de slag bij de NOS. Hij presenteert verschillende programma's waaronder Studio Sport en het Radio 1-programma Langs de lijn. Hij won in 2017 de coverchallenge van Maxim Hartman en stond afgetraind op de cover van Men's Health. Henry woont samen met Merel en hun drie kinderen: Luuk (7), Stijn (5) en Anne (3).

Waar wilt u Topfit kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels