Het wonderkabinet filmeditie

Het wonderkabinet dit najaar in de bioscoop

Ben verlangt naar zijn vader, die hij nooit heeft gekend, terwijl Rose droomt over een mysterieuze actrice, wier leven ze bijhoudt in haar schetsboek.

Wanneer Ben tot een bizarre ontdekking komt in de kamer van zijn moeder en Rose een verleidelijke krantenkop leest, gaan de kinderen er in hun eentje op uit om te zoeken wat ze missen.
Het verhaal van Ben is geschreven, terwijl het verhaal van Rose in beelden is getekend. Lezers zullen zich verwonderen en verbazen over de ontwikkeling van de personages en bovenal de bijzondere manier waarop de paden van Rose en Ben elkaar zullen kruisen in een magisch New York.
  • Nu verfilmd alsWonderstruck
  • Het verhaal wordt zowel in woord als beeld verteld
  • Voor liefhebbers van John Boyne
  • Brian Selznick is auteur en illustrator van het prijswinnende boek De uitvinding van Hugo Cabret, dat in 2011 werd verfilmd onder de titel Hugo.

'Brian Selznicks mysterieuze, inventieve roman is gericht op jongeren, maar zal ongetwijfeld lezers van alle leeftijden intrigeren.’ Washington Post

'Het wonderkabinet is een geslaagde hybride roman, met twee ontroerende verhalen vol verrassingen en met veel diepgang, en een ontroerend slot waarbij decennia worden overbrugd en dat bij jong én oud een snaar zal raken.' Nu.nl

 

 

Waar wilt u Het wonderkabinet filmeditie kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels