Woestijnpiraten

Dan Walker woont midden in het Verenigd Koninkrijk, even buiten een stad genaamd Nottingham, samen met zijn leuke, geduldige partner Dominika die hem in alles steunt. In zijn jeugd is hij constant heen en weer gesleept door de heuvels van het Peak District, ging hij als een dolle tekeer met allerlei computerspellen en plukte hij altijd de kleurigste kaften uit de boekenkast van zijn neef. Later kreeg hij de Universiteit van Derby zo gek om hem toe te laten, waarna hij er een paar jaar later afstudeerde in Engels. Sindsdien heeft hij met een hele stoet van fantastische mensen samengewerkt in boekwinkels, bibliotheken en scholen. Tegenwoordig helpt Dan met het runnen van een specialistisch centrum voor autisme. Op de zeldzame momenten dat je hem niet achter zijn computer aantreft , kun je hem horen proberen mooie geluiden te ontlokken aan zijn gitaar, zit hij een van zijn lievelingsboeken voor de achtentachtigste keer te herlezen of mept hij iedereen weg bij de laatste bosbes in het doosje.

Woestijnpiraten van Dan Walker

De Luchtpiraten zijn terug – en nu in de woestijn!

Zoya zag ze het eerst: vurige, oranje lichten aan de nachtelijke hemel. Eerst dacht ze dat het misschien vuurwerk was, of sterren, misschien lantaarns. Maar het waren brandende raketten en ze kwamen recht op hen af. De Waterjuffer werd aangevallen…
Het laatste wat Zoya zag, was een storm van oranje vuur. Nu ligt ze op de harde grond, omringd door smeulend puin, terwijl Lendon Kanes koude, maniakale lach nog nagalmt in haar oren. Net toen ze dacht dat ze aan hem was ontkomen, kwam hij terug om hen allemaal te vernietigen.

Auteur Dan Walker heeft een spannende fantasiewereld gecreëerd vol vliegende schepen en luchtdieven, met snelle overrompelende acties en heerlijk stoere personages. Welkom aan boord!

• Tweede deel in stoere serie met krachtig hoofdpersonage
• Voor fans van Percy Jackson en De Grijze Jager

Over Luchtpiraten:
‘Een tienerboek vol spanning, dat makkelijk weg leest.’ Chicklit.nl

‘Een actiefilm in boekvorm!’ Leesbevorderingindeklas.nl  

Waar wilt u Woestijnpiraten kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels