Azië is de toekomst

Parag Khanna (1977) is expert op het gebied van internationale betrekkingen en bestsellerauteur van meerdere boeken over globalisatie en economische, infrastructurele en technologische ontwikkelingen. Hij is de oprichter en managing partner van FutureMap, een wereldwijd strategisch adviesbureau. In 2008 werd hij door Esquire benoemd tot een van de 75 meest invloedrijke personen van de 21e eeuw.

De fenomenale opkomst van het Azië van de 21e eeuw

Azië is waar de toekomst begint. Of de maatstaf nu demografie, geografie of economie is. Azië is het heden – en zonder twijfel de toekomst. Azië is de toekomst geldt als een waarschuwing voor het gemankeerde beeld dat de westerse wereld heeft van het moderne Azië. Azië bevindt zich in een nieuwe periode van groei, India en Zuidoost-Azië streven China voorbij, territoriale geschillen zijn aan de kant geschoven ten behoeve van integratie, en infrastructurele investeringen leggen de fundering voor toekomstige vooruitgang.

 

Het is tijd om aan al deze misvattingen een einde te maken, aldus Khanna. In Azië is de toekomst keert hij de mega-regio binnenstebuiten en schetst hij een gedetailleerd en accuraat beeld van de manier waarop het Azië van de eenentwintigste eeuw samenkomt en tegelijkertijd de wereld opnieuw vormgeeft.

Waar wilt u Azië is de toekomst kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels