Aandachtvangers

De Mindful Factory maakt mooie producten om meer geluk te brengen aan alle kinderen en hun opvoeders. Deze producten zijn gebaseerd op mindfulness en laagdrempelig in te zetten, zodat iedereen ze kan gebruiken. Kinderen, ouders, begeleiders, trainers, leerkrachten, coaches en grootouders kunnen gebruik maken van deze producten om met positief, relaxed en met twee voeten op de grond te blijven én met aandacht te groeien met hun kinderen. Het team van de Mindful Factory bestaat uit: Jeanine Kappert, orthopedagoog en mindfulness-kindertrainer, Ursula de Swart, jongerencoach, voormalig leerkracht en mindfulness-kindertrainer en Patrick Willemsen, bedrijfskundige en zelfstandig ondernemer.

Inspirerende kaarten waar je kind en jij gelukkiger van worden!

Met dit fraaie boekje begin jij als ouder elke dag gelukkiger. Het boekje zit boordevol inspiratie en bevat verschillende kaarten, passend voor ieder moment. Op elke kaart staat een quote met bijpassende informatie, frisse opdrachten en fijne tips voor jezelf en je gezin. Het inspireert je om elke dag mindful door te brengen, ook aan jezelf te denken én helpt je om je kinderen met aandacht op te voeden.

Aandachtvangers ‘het boek’ kun je zelf gebruiken maar de kaarten kunnen ook ingevuld, uitgescheurd en verstuurd worden – het perfecte cadeautje voor jezelf en de mensen om je heen dus!

• Een praktische en laagdrempelige manier om mindfulness toe te passen in je drukke leven en in de opvoeding van je kinderen
• Geschikt voor jonge én oudere kinderen
• Herkenbaar en toegankelijk voor elke ouder
• Aantrekkelijk vormgegeven boekje
• Leuk om cadeau te doen

Waar wilt u Aandachtvangers kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels