Weg ermee!

Een mooi en opgeruimd huis krijg je met Dennis Storm!

In Weg ermee! leert Dennis Storm je hoe je een optimaal schoon en opgeruimd huis krijgt.

Volgens Dennis is een huis niet de plek waar je je oude troep moet stallen. Het is juist die ene plek die helemaal van jou is en waar enkel en alleen je mooiste spullen te bewonderen zijn. Alles wat niet van waarde is moet weg.

Dennis heeft in veel hotels geslapen en op veel verschillende plekken, waaronder boetiekhotels, luxe resorts, hostels, boomhutten, grotten, safaritenten en lodges. Een hotelkamer bevat alles wat je nodig hebt, maar het bevat ook weer niet te veel. Dennis is door zijn ervaring met slapen in hotels een expert op het gebied van minimalistische kamers geworden. In Weg ermee! leert Dennis je hoe ook jij een opgeruimd kamer of huis kan hebben! Het enigste wat je hoeft te doen is afscheid te nemen van bijna alles wat je bezit.

 

Over de auteur

Dennis Storm is de maker en presentator van 3 op Reis, een televisieprogramma waarin Dennis Storm, Geraldine Kemper, Chris Zegers en Evi Hanssen de wereld over reizen. Daarnaast is Dennis een groot liefhebben van architectuur en design. In 2014 richtte hij Atelier Raconteur op, een consultancy voor interieur en inrichting. Kijk voor meer informatie op de website van Dennis!

Waar wilt u Weg ermee! kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels