Een bofkont in Pechstad

Thijmen Gijsbertsen (1987) is opgegroeid in het dorp Putten. Daar woont hij nog steeds met veel plezier met zijn vrouw en vier kinderen en de kat(tige) Mevrouw de Boer. Al sinds jonge leeftijd schrijft hij verhalen met als grote droom ooit zelf een schrijver te worden. Bij Van Holkema & Warendorf verschenen van zijn hand Een Bofkont in Pechstad en Joris en het reuzenraadsel.

Een Bofkont in Pechstadvan Thijmen Gijsbertsen

Veelbelovend debuut over pech, geluk en de kracht van eerlijk delen

Joris woont samen met zijn vader, de burgemeester van Bofstad, en dienstmeid Nina in een kast van een huis met wel twintig dakkapellen. Ze leiden zoals alle Bofkonten een vrolijk bestaan. Joris' vader wil gaan trouwen met Juffrouw Drakenstein, maar Joris komt erachter dat ze helemaal niet zo aardig is als ze eruitziet. Als Nina een oud lied zingt over een vergeten stad, wordt Juffrouw Drakenstein hysterisch en ze stuurt Nina onmiddelijk weg.
Joris gaat op onderzoek uit en vindt een luik in de kelder. Het luik leidt naar Pechstad, waar alles precies tegenovergesteld is. Kan hij de inwoners redden uit hun armoedige, grauwe bestaan? En kan hij voorkomen dat zijn vader gaat trouwen met de gemene Juffrouw Drakenstein?

Een Bofkont in Pechstad is genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2018!

Waar wilt u Een bofkont in Pechstad kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels