Suzy en de kwallen

Ali Benjamin schreef over astrofysici en atleten, kosmologen en bewaarders van de Noordpool, geologen en psychologen en boeren en geweldige kinderen. Wat ze het leukst vindt van alles, is het vertellen van een goed verhaal. ‘Onze wereld is ingewikkeld, maar zit vol met wonderl?ke, schitterende dingen.’ Naast boeken schreef Ali voor het 'Boston Globe Magazine', 'Martha Sterwart’s Whole Living Online' en bedacht ze de special 'Sesame Street: Growing Hope Against Hunger', waar ze in 2012 een Emmy Award mee won. Haar boek 'Suzy en de kwallen' won in 2017 de Gouden Lijst.

Nadat haar voormalige beste vriendin verdrinkt, is Suzy Swanson ervan overtuigd dat dit komt dooreen zeldzame kwallenbeet. Dingen gebeuren immers heus niet zomaar. Teruggetrokken in haar eigen stille wereld, ontwikkelt ze een plan om haar theorie te bewijzen, zelfs als het betekent dat niemand haar gelooft en ze de wereld over moet reizen in haar eentje.

  • Winnaar van de Gouden Lijst 2017

'Suzy en de kwallen is helder en vloeiend geschreven, erg toegankelijk, maar toch ook vol met mogelijkheden voor discussie. Een ongewoon fijne eerste roman. Booklist Magazine
'Een boek dat je raakt.’ NRC

Waar wilt u Suzy en de kwallen kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels