Vervloekingen

Het spannende vervolg op De Graces

Het is niet eenvoudig om de brokstukken op te ruimen na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, maar de Graces zijn vastbesloten om dat wel te doen.

Wolf is terug na een mysterieuze verdwijning en de familie is zo blij, dat ze zich niet eens lijken af te vragen waar hij is geweest, of waarom ze opeens geplaagd worden door een massa problemen. Stroomuitval. Vreemde dieren. Rottend eten. Nare dromen.
Alleen Summer, de jongste Grace, kan het gevoel niet negeren dat er iets ontzettend mis is. Op een dag graaft ze in de achtertuin een prachtig versierde set kaarten op die de waarheid kan onthullen over wat er in het huis gaande is, maar niet voor niets. De kaarten zijn krachtig en beangstigend en Summers acties beginnen de hele stad te beïnvloeden. En dan is er nog haar vroegere beste vriendin River. Een gevaarlijk meisje dat teruggekomen is in Summers leven en dat meer weet van de verdwijning van Wolf…

Een heerlijke pageturner over de vernietigende werking van macht, familie en de aard van vergeving. Spannend en mysterieus als Twilight, meeslepend als Gossip Girl.

Lees ook deel 1: De Graces

Waar wilt u Vervloekingen kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels