No supliers found check!! Insecten - 9789000332649 - Multi-touch E-Book - E-books

Insecten

Altijd al willen weten hoe een insectenskelet nu precies in elkaar zit? Of wat de grootste vlieg of de grootste vlinder ter wereld is? Je vindt de antwoorden op al deze vragen in Insecten, een nieuw schitterend multi-touch e-book in de serie Winkler Prins; De levende natuur.

Insecten neemt je mee op een enerverende ontdekkingstocht langs een groep dieren die meer dan 400 miljoen jaar geleden voor het eerst op aarde verscheen. Een uitvoerige inleiding legt aan de hand van onder andere een rijk geïllustreerde levensboom uit welke plaats de insecten innemen in de levende natuur. Je krijgt in verschillende hoofdstukken een duidelijk overzicht van de ongekende variëteit van deze dieren. Er zijn op aarde meer soorten insecten te vinden dan van welke andere diersoort ook. De meest alledaagse, maar ook de meest bizarre insecten komen in dit e-book aan bod met schitterende foto’s en korte, heldere beschrijvingen. Zoals de enorme goliathkever, de kleine, maar levensgevaarlijke tseetseevlieg.

Op soorten die een sleutelrol vervullen wordt dieper ingezoomd. Maar het onderwerp komt pas echt tot leven door de honderden haarscherpe foto’s en de interactieve elementen in dit multi-touch e-book: vergrotingen van detailfoto’s, schitterende video’s van insecten in actie, zoals de vlucht van een libel, of een gigantische zwerm monarchvlinders, of luister naar het geluid van een veldsprinkhaan of een sissende kakkerlak.

De levende natuur: Insecten is de derde aflevering in een reeks waarin de enorme rijkdom van de dierenwereld wordt getoond en verklaard in samenwerking met de experts van het National Museum of Natural History van het Smithsonian Institution, het vermaarde onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten.

Waar wilt u Insecten kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels