Beatrix, koningin der Nederlanden in linnen casette met stofomslag en leeslint

Han van Bree

Stijlvol eerbetoon aan een betrokken vorstin


Een team van specialisten, onder redactie van koningshuiskenner Han van Bree, belicht de vele verschillende kanten van Beatrix' persoonlijkheid en de manier waarop zij invulling heeft gegeven aan haar koningschap.

In een prachtige cassette, met linnen bekleed, met een fraai stofomslag.

Achter deze eenvoudige aanduiding gaat een wereld schuil die in dit bijzondere boek, dat verschijnt ter gelegenheid van haar 75e verjaardag, laag voor laag wordt blootgelegd.

Een team van specialisten, onder redactie van koningshuiskenner Han van Bree, belicht de vele verschillende kanten van Beatrix' persoonlijkheid en de wijze waarop zij invulling geeft aan haar hoge ambt. Rode draad door het hele boek zijn Beatrix' pogingen om een afgeschermde privésfeer te combineren met een zo publieke functie.

Beatrix staat erom bekend dat ze een inhoudelijk koningschap voorstaat, betrokken en goed geïnformeerd. Maar het is ook een representatief ambt en ook op dat aspect heeft Beatrix in de afgelopen dertig jaar duidelijk haar stempel gedrukt. In gezelschap steekt Beatrix er, ondanks haar geringe postuur altijd bovenuit.

Aan de hand van bijzondere foto's, uit archieven en van de beste persfotografen, rijst een boeiend en onthullend beeld op van wijze waarop Beatrix vorm heeft gegeven aan het moderne koningschap.

Beatrix, koningin der Nederlanden is een stijlvol eerbetoon aan een betrokken vorstin.

Klik hier voor een impressie van het boek.

Gelinkte artikelen:

Troonsopvolging en 200 jaar Koninkrijk: onze mooiste Oranje titels!
Prachtig eerbetoon aan koningin Beatrix

Waar wilt u Beatrix, koningin der Nederlanden in linnen casette met stofomslag en leeslint kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels