Prisma pocketpakket De Jeugd van Tegenwoordig 7 titels N-NE-EN-DN-ND-NF-FN

De Prisma pockets supervoordelig in speciale De-Jeugd-Van-Tegenwoordig-editie

De meest gekochte en gebruikte woordenboeken voor school zijn nu als actieset ook nog eens supervoordelig gebundeld: samen niet 69,93 maar slechts 49,99 (7, 14 per stuk)!

Enfants terribles van de nederhop De Jeugd van Tegenwoordig, onlangs nog bekroond met een 3FM Award, schreven een speciaal katern dat is opgenomen in de Prisma pocket Nederlands. Hierin filosoferen ze lustig over woorden, hun betekenis en gebruikswaarde.

De Jeugd van Tegenwoordig roept iedereen op om mee te doen aan de Prisma Taalbattle; film jouw spreuk, gedicht, lied, dans of rap en plaats het resultaat op www.prisma.nl/dejeugdvantegenwoordig. De winnaar ontvangt 10 concertkaarten en een meet & greet met De Jeugd van Tegenwoordig!

Met het bijzondere omslag dat DJVT ontwierp, is deze speciale uitgave een must-have. Maar hij is enkel verkrijgbaar in de limited edition actieset. Daarin zitten verder de Prisma pocketwoordenboeken Duits, Engels en Frans: zeven pockets voor de spectaculaire prijs van 49,99.

Inhoud van de actieset:
* Nederlands-Engels
* Engels-Nederlands
* Nederlands-Frans
* Frans-Nederlands
* Nederlands-Duits
* Duits-Nederlands
en
* Nederlands speciale editie*

* = het pocketwoordenboek Nederlands met een extra katern, samengesteld door De Jeugd Van Tegenwoordig zelf en met een speciaal DJVT-omslag.

Waar wilt u Prisma pocketpakket De Jeugd van Tegenwoordig 7 titels N-NE-EN-DN-ND-NF-FN kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels