Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra

Tosca Menten
Tosca Menten is een rasechte verhalenverteller en staat bekend als de grappigste kinderboekenschrijver van Nederland. Haar Roald Dahl-achtige humor, scherpe observaties en ongebreidelde fantasie laten kinderen van alle leeftijden genieten. Talloze fans verslinden haar boeken, en haar serie over Dummie de mummie is verfilmd en wereldwijd vertaald. Ook het bizarre verhaal De wraak van Knor gaat naar het witte doek.

Maashi! Maashi! De klas van Dummie en Goos mag meedoen met een optocht! Op aanwijzing van Dummie maken ze met z'n allen een prachtige wagen van de Nijl. Maar tijdens de optocht gooit Anna-Lies roet in het eten. Er gebeurt iets verschrikkelijks en Dummie moet vluchten. Niemand weet waar hij is.
Goos, Klaas en Ebbie zijn radeloos. Waar kan Dummie zijn? Wie zal hem vinden? En... wat gebeurt er dán?

'Goos!' schreeuwde Klaas. 'Goos! Goos! Kom nu!' Er vlogen voetstappen de trap op, Klaas stoof Goos' kamer binnen, greep zijn arm, sleurde hem naar de overloop en bijna vielen ze samen van de trap af.De televisie stond aan.
En toen zag Goos wat hij niet meer had verwacht.
Dummie was op televisie.

Een verhaal waarbij je af en toe op het puntje van je stoel zit van de spanning - en er dan weer vanaf rolt van het lachen!

Gelinkte artikelen:

Gouden Film voor Dummie!
De mooiste cadeautips voor kerst in prijs verlaagd!
100.000 Dummie de mummie-boeken verkocht!
Tosca Menten 2x bij de Top 5 van de Kinderjury!
Word lid van de wereld van Dummie de mummie van Tosca Menten!
Sinterklaas is jarig... geef een boek cadeau!

Waar wilt u Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels