De prins en de naaister

Jen Wang is een cartoonist en illustrator uit Los Angeles. Ze is de co-auteur van de New York Times-bestseller graphic novel In Real Life met Cory Doctorow, en de auteur van Stargazing. Ook is ze de medeoprichter en organisator van het jaarlijkse festival Comic Arts Los Angeles.

De prins en de naaister zullen je hart stelen!

 

Parijs, aan de vooravond van de moderne tijd. Prins Sebastian zoekt een bruid, of eigenlijk zoeken zijn ouders er een voor hem. Sebastian is veel te druk om zijn geheime leven voor iedereen te verbergen. ’s Nachts bestormt hij Parijs als de fabelachtige dame Crystallia, het gewildste icoon van de mondiale modehoofdstad. Sebastians geheime wapen – en beste vriendin – is de briljante kledingmaakster Frances. Ze is een van de slechts twee mensen die de waarheid kennen: soms draagt deze jongen jurken. Maar Frances heeft grootse dromen voor zichzelf en iemands geheime wapen zijn betekent zelf ook een geheim zijn. Voor altijd! Hoelang zal Frances haar dromen opzij kunnen zetten om een vriend te beschermen?

 

‘Er zit zo veel liefde in Wangs illustraties, ze passen perfect bij de sprookjesachtige setting van het verhaal… het is compleet bevredigend. In moderne sprookjes zijn er tenminste echt happy endings.’ The New York Times

Waar wilt u De prins en de naaister kopen?

Selecteer een van onderstaande winkels